De sport- en spelweek van 21-25 augustus is fantastisch verlopen; we voelden ons de hele week zeer gezegend. Dagelijks waren er zo’n 40 à 50 kinderen; de laatste dag zelfs 75!

Er is veel om voor te danken. De goede sfeer; het schitterende weer; het enthousiasme van kinderen én leiding / vrijwilligers; de hartelijke medewerking van COA en voetbalvereniging; en niet te vergeten dat christenen uit verschillende kerken bij dit werk schouder aan schouder de Heer dienden.

Er was van alles te doen. Een echt kraantje besturen, springussens, een waterglijbaan, voetbal, een stormbaan, knutselwerk, gezelschapsspelen, filmpjes, vossenjacht, enzovoort. Tussendoor werden er lekkernijen, aangeboden door de catering. Op de vrijdag was er een barbecue waar meer dan 125 mensen aan meededen.

Er waren kinderen uit verschillende landen, onder andere uit Syrië, Turkije, Nederland, Irak, Iran, Oekraïne, Oeganda – en er werden dus heel wat talen gesproken. Toch was er eenheid, veiligheid, vreugde. Vanuit verschillende kerken werkten vrijwilligers mee, onder andere vanuit de hervormde gemeente van Enter, de CGK in Almelo, VBG Ichtus uit Wierden en De Ontmoeting.

Voor de kinderen is er een vervolg: Kom en Zie! Iedere eerste zaterdag van de maand van 15.00 uur – 16.30 uur.