ALPHA

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige; in Nederland volgden al 300.000 mensen een Alpha. Zie http://www.alphanederland.org (zie voor ‘Geloof verkennen’ https://www.deontmoetingalmelo.nl/activiteiten/missionair/)

Voor wie?

Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is vrijwel gratis!

Waarover?

Over het ABC van het geloof met onderwerpen als: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? De Bijbel lezen: waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? De Heilige Geest. Gods leiding in je leven.

Nieuwe groep in september 2024

In september 2024 – als het de deelnemers uit komt 19 september – beginnen we met een nieuwe groep.

Meedoen?

Als er animo is, starten we in het najaar een ALPHA. En als de corona dat noodzakelijk maakt, gaat een ‘online-ALPHA’ van start! Informatie en opgave bij Bonne Oosterhuis E: famoosterhuis73@gmail.com T 06-572 621 59.